Cikk

Kérdése van a haj érdekel, tippek a szakértő

Kérdése van hajápolás sokan vannak, – mint láttuk a közösség. De, persze, a válaszokat pedig szakértő.

Rövid, hosszú, vastag, vékony, göndör A haja is sok néha, sajnos, elég makacs. Valamint azért, mert annyira különbözőek, azt is megköveteli, egyedi érdekel. Adtunk a közösségi lehetősége van arra, hogy kérdéseket kapcsolatos hajápolás. Itt vannak a válaszok, hogy a szakértői jönnek most.

A hajam csak nő, hogy a vállam

foto17A hajam csak nő, hogy a vállam. Azt hordja őket, de szívesen megint tovább. Mit tehetek?

Ms Erzsébet Poppe: “a haj vége egy kritikus hossz haj, gondozást igényel, hogy intenzíven táplálja, védi. Különösen a hossz haj hajlamos a szárazság, gyorsan cselekedni fisselig. Telepítse a hajápolási termékek a következő hónapokban, különösen táplálkozási érdekel. Szintén hasznos: a haj ragadt a kritikus pillanatban, mert az idő a legnagyobb, amely védi a hajat a túlzott súrlódás a vállán.”

Én nagyon gyakran visel zsinór most a haja copfban gumi körül nagyon összetört. Hogyan jutok el a hajamat a jobb tartani?

“Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rugalmas gumi nem tartalmaz fém részeket. Haj szereted magad ebben a pillanatban lesz kihúzni, amikor megpróbálja eltávolítani a haj a gumi, vagy akár lebontották. Takarékos, ha csak csatlakoztassa több csapok magas. Aki nem adja fel, annak ellenére, hogy a gumi zsinór: Használja a sűrű haj zenekarok, kerüljük a sérült területet a törés, vagy egy haj zenekarok kampós. Ők szépen betakar szorosan könnyen a horog megnyitása, illetve bezárása.”

A nyaka törött haj. Származik, viseli a Sál? Mit lehet tenni?

“A folyamatos súrlódás a gallér vagy sál is károsíthatja a hajat, amíg törés. Kerülni kell terjeszteni termékek érdekel, különösen a nyak, fél alján a hajad, amely gyakran figyelmen kívül hagyják, ha érdekel. Ezen felül, akkor spray spray érdekel.”

a vezető ezen a téren a kutatás-fejlesztés, hajápolás, Henkel, illetve válaszolt a kérdésekre a közösségből.

Úgy érzem, hogy a hajam lesz a korban még száraz. Talán?

“Igen, mert, mint a bőrápolási követelmények érdekel a haja idővel megváltozik. A haj nem csak a száraz, durva, ez is veszít anyag. Ahogy a bőr öregedését, valamint a haj kell alkalmazkodni a változó igényeinek érdekel.”

Használja azt a két évet, szilikon mentes sampon. A fodrászom azt mondta, hogy a hajam legalább egészséges, de érzem, hogy rossz sampon. Tudom megváltoztatni az érdekel?

“Haj van szüksége, hogy megállapodtak abban, hogy a jelenlegi állapotban a hajad. Egy profi bíró, teljes bizonyossággal, hogy mi szükség van a hajad. Kérdezd meg, mi a hajad kell vele, miután elhagyta.”

Keresek egy jó Szöszi jogorvoslat szürke haja takarja. Mit kell keresni, ha vásárol?

“Szőke festék nem világosít haj, de nem is adott új színes pigmenteket a haj, szürke haj címlap haj, gyönyörű világosságát adja. Akkor a megfelelő szín érdekel, a nap biztosítja az állandó sugárzási intenzitás a szín.”

Én az első fehér, ősz szőrszálak. Hogyan kell vigyázni a hajam jobb?

“Hagyd, hogy a haja színe nem lesz a régi, sárga, fontos, hogy a megfelelő sampon. Ezüst samponok tartalmaznak kék pigmentek, hogy a sárga árnyalatú, semlegesíti a haj fényes.”

Befestettem a hajam magam – nos, nagyon unalmas, szalma. Használja minden mosás öblítés, de találni egy jó Hagyja-gondozás. Mi illik ide a legjobban?

foto18

“Egy teljesen új BB Krémek. Mozgassa a koncepció a Kozmetikus, hogy a haj könnyen, hogy haja, nincs idő intenzíven. Javítja a haj Belsejében, illetve a felszínén szerkezetátalakítási, valamint kiegyenlítő aktív összetevők. Ugyanakkor azt is megvédje a törés, töredezett a haj több erőt ellenállás.”

A fényes, száraz, természetes göndör hajú, szőke kiemeli, többet akarok. Mi érdekel?

“A megfelelő színeket biztosít érdekel, ragyogó szín intenzitása a nap. Legalább Kétszer egy héten haj szüksége van extra ellátás formájában kezelés. Az olaj adja a haját, új Ragyog minden alkalommal meg is segít, hogy korlátozza a természet Krause.”

Magas hőmérsékleten a hajam úgy néz ki, mintha maratont futott. Vannak termékek, amelyek a száraz haj gyorsabban?

“Néhány ember, általában magas hőmérsékleten, valamint a Testmozgás, a bőr jobban izzad a fejem. Sajnos, nincs speciális termék, amely csökkenti ebben a helyzetben, hogy Száraz hajra. Ha valami még hosszú a haja, akkor tegye a haját, a forró napokon, magas vagy nyakkendő, egy fonat, a haj még akkor is, ha a haj enyhén nedves.”

Én atópiás ekcéma, a fejbőr viszket, nässt lesz látható. A kortizon segít a rövid távú, de ez nem végleges megoldás. Milyen haj, illetve fejbőr érdekel, hogy kell használni?

“Itt van az érdekel, enyhe baba samponok is ajánlott. Néhány szenvedők is jelentést megkönnyebbülés a panasz által rendszeres használata Ölkuren például olívaolaj – egy pár csepp, a fejbőr, terjeszteni, illetve el egyik napról a másikra. Szintén stílus szokásokat kell megváltoztatni. például ne használjon alkohol-tartalmú termékek”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *